Cursus laserveiligheid voor de laserwerker (zelfstudie)

De cursus 'laserveiligheid voor de laserwerker' is ook beschikbaar in een zelfstudievariant. Dit is een kosteneffectieve manier om mensen vanaf MBO+ niveau te scholen op het gebied van het veilig werken met lasers in een tempo dat zij zelf kunnen bepalen.

In deze opleiding komen alle aspecten van het veilig werken met lasers aan bod en wordt de betekenis van de RI&E voor de invulling van laserveiligheid behandeld. Deze opleiding wordt aangeboden met de differentiatiemodulen industrie, research of kliniek. Ook bestaat de mogelijkheid om uw bestaande laserveiligheidsbeleid tot onderdeel van deze cursus te maken.

Cursusomvang
De module bestaat uit een gedrukte paperback van het cursusmateriaal, dat tevens als naslagwerk kan dienen, de toegang tot de digitale examenomgeving, de mogelijkheid van een herexamen en bij voldoende resultaat de toekenning van een certificaat.

Kwaliteit
Deze cursus is opgesteld naar de 'leidraad voor niveaus van geschiktheid vereist in laserveiligheid', NPR-CLC/TR 50448:2005. De cursus leidt op tot het niveau van de laserwerker.
Studiebelasting
Afhankelijk van de ervaring in het werken met lasers en laserveiligheid bedraagt de gemiddelde studieduur een werkdag.

Voordelen en mogelijkheden
Sentix biedt u met deze zelfstudievariant een kosteneffectieve methode tot scholing van laserwerkers, of het nu om één persoon gaat of om 50 personen binnen uw organisatie. Voor het opleiden van grotere groepen behoort E-learning integratie tot de mogelijkheden

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op.