Profiel

Sentix HSE Services is een expertisebureau op het gebied van specialistische veiligheid. Wij zijn totaaladviseur op onderwerpen, waarvoor op basis van directe wetgeving en Arbo-wetgeving verdiepende risicoanalyse, organisatorische inrichting of aanvullende productveiligheidseisen van toepassing zijn.

Onder de naam Sentix Stralingszorg leveren wij de expertise op het gebied van het werken met ioniserende straling en laserveiligheid. Sentix HSE Services levert verder diensten op het gebied van productveiligheid en CE- markering van lasers en lasermachines en de invulling van biologische veiligheid.

Dit alles om te zorgen dat onze klanten kunnen voldoen aan de aanvullende verplichtingen voor het algemene gebruik, gebruik binnen de arbeidsomgeving en deelname aan het vrije handelsverkeer binnen de Europese Unie.


Sentix HSE Services - Value-added knowledge
Het dienstenpakket van Sentix bestaat uit het verrichten van metingen, het uitvoeren van risicoanalyses en berekeningen, het verzorgen van meldingen en vergunningen en het geven van organisatorisch, bouwkundig en ontwerptechnisch advies. Daarnaast verzorgt Sentix praktijkgerichte opleidingen.

In de uitvoering van onze werkzaamheden hanteren wij de volgende kernwaarden:

  • Intensieve samenwerking met de opdrachtgever;
  • Projectmatige aanpak; bij grotere projecten onder projectmanagement vlgs. Prince2® / ISO 21500;
  • Advisering én implementatie;
  • Integrale vakkennis.