BHV opleidingen

Sentix verzorgt uw BHV-opleiding op locatie. Zowel voor starters, herhalers als in combinatie.

Starters
Heeft u niet eerder een BHV-cursus gevolgd, dan begint u als starter. U volgt in eigen tijd een elearning-module ter theoretische voorbereiding. Daarnaast neemt u deel aan de praktijmodule van een halve dag bij u op locatie.

Herhalers
De basiskennis heeft u tijdens de eerdere BHV-cursus opgedaan. Om alles weer op te frissen en de praktijkvaardigheid te behouden volgt u de praktijkmodule van een halve dag op locatie. Tijdens de praktijkbijeenkomst wordt uitgebreid geoefend in reanimeren, het gebruik van een AED, stabiele zijligging, verbanden aanleggen en branden blussen.

Combi starters / herhalers
De starters bereiden zich in eigen tijd voor middels de elearningmodule en alle deelnemers volgen gezamenlijk de praktijkmodule. Tijdens de praktijkbijeenkomst wordt uitgebreid geoefend in reanimeren, het gebruik van een AED, stabiele zijligging, verbanden aanleggen en branden blussen.
Duur van de cursus
Dagdeelbijeenkomst van 4 uur (voor starters: aanvullende elearning in eigen tijd). Na deelname ontvangt iedere deelnemer een certificaat.

Aanmelden
Onze BHV-opleidingen organiseren wij uitsluitend bij u op locatie. Wilt u ook op een voordelige en efficiente wijze uw BHV-team trainen, neem voor meer informatie contact met ons op en ontvang een geheel vrijblijvend voorstel.